Thursday, August 22, 2013

"OHBlogger Blogger Baru"



Nama:
Muhammad Aqmal bin Abdul Halim

Nama blog:
biskutcelup.blogspot.com

Sebab pilih nama blog:
masa tengah fikir nama blog tu kebetulan tengah makan biskut cicah air tea..so datang ilham namakan blog ni biskutcelup :)

Link blog:
http://biskutcelup.blogspot.com

Tarikh mula berblog:
june 2011..tapi baru je kembali aktif baru-baru ni ( dalam 2 mingu lepas )

Tujuan berblog:
tujuan asal dulu-dulu berblog ni just untuk isi masa lapang dan nak dapat duit nuffnang..tapi kejap je tahan sebab niat awal-awal je pon dah terpesong jauh dan duit nuffnang tak naik-naik..lalu terbiarlah blog ni umpama rumah kosong selama 2 tahun tanpa berpenghuni..

tetapi sekarang alang-alang tengah summer break dan takda kerja sangat nak buat, terasa nak share dengan kawan-kawan di luar sana pengalaman sy sepanjang tinggal di perantauan..maybe ada serba sedikit daripada pengalaman sy ni yang bermanfaat kepada orang lain tanpa sy sedar atau tidak..

Sebab sertai segmen ni:
tentulah untuk tambahkan kenalan disamping untuk luaskan network dalam dunia blogging ni..sy harap artikel-artikel yang sy tulis akan dibaca oleh lebih ramai orang di luar sana dan iA akan bermanfaat kepada semua :)



30 comments:

  1. Salam dr azstory.. selamat bersegmen.. All the best..!

    ReplyDelete
  2. Hihihi kemain nama blog... macam lawak plak...idea datang masa tengah makan biskut cicah hihihi...

    apa-apa pon selamat kembali ber blog

    ReplyDelete
  3. wah menarik segmen ni...good luck bro~

    ReplyDelete
  4. thx sudi 4lo sy, sy 4lo back..
    slamat bersegmen...lma dah x join segmen2 ni...
    dok jepun ke? negara yg pling teringin sy jejak...sbb nak pegang bunga sakura...bila la gaknya hasrat tercapai....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo ade rezeki datang ye nanti :)

      Delete
  5. good luck
    kalau rajin boleh buat duit dengan berblog..tapi kenalah rajin

    ReplyDelete
  6. ooooo.....baru aktif balik rupanya , lepas ni jangan menghilang pulak hihi
    sy berblogging kerana suka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selagi tak sibuk iA sy try maintain berblogging ye :)

      Delete
  7. again...happy2 semasa... ber-segmen... :3

    ReplyDelete
  8. =)
    http://mesrailmu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. sama la,bru start bukak blog balik..heh

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan...dari segmen yang sama , good luck ya :)

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  11. salam...singgah dari segmen sama...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  12. salam...singgah dari segmen sama...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen awak... ^^
    http://hunyieda.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  14. Hi,dari segmen yang sama. selamat berkenalan. Gud Luck! ^^ http://akudot.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

    ReplyDelete