Wednesday, November 13, 2013

Tarikh Rasmi Keputusan PMR 2013 Diumumkan Keluar

PMR 2013

Tarikh Rasmi Keputusan PMR 2013

Tarikh rasmi keputusan Penilaian Menengah Rendah (PMR) bagi tahun 2013 bakal diumumkan dalam masa yang terdekat oleh Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM). Mengikut kronologi tarikh pengumuman keputusan PMR bagi tahun-tahun yang lalu seperti di bawah :
  • Keputusan PMR 2010 : 23 Disember 2010
  • Keputusan PMR 2011 : 22 Disember 2011 
  • Keputusan PMR 2012 : 19 Disember 2012
dijangkakan keputusan PMR bagi tahun ini akan diumumkan pada 19 Disember 2013. Semoga adik-adik yang mengambil peperiksaan ini akan mendapat keputusan yang cemerlang dan gemilang.


42 comments:

  1. UPSR esok la.. Ni PMR. Huhu. Typo ek? Aha. Good luck, juniors!

    ReplyDelete
  2. insha Allah . ada 3 org anak buah .

    ReplyDelete
  3. upsr ke pmr ni..huhu
    kalau esok upsr
    pmr 16hb kot..hehe :)

    ReplyDelete
  4. Ada kesilapan sikit tu akmal di akhir-akhir entri *PMR bukan UPSR kan?
    Apa pun semoga pelajar PMR dan UPSR bersedia untuk keputusan mereka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak la ika..typo sikit kat last2 tu..haha :D

      Delete
  5. hehehehe :)

    gdluck utk mereka nanti

    ReplyDelete
  6. adik sy result UPSR Keluar hari ni huhu tak sabar nak tahu..

    ReplyDelete
  7. salam gud luck pada yang nak ambil result

    ReplyDelete
  8. wah. dah blogging balik :) welcome back

    ReplyDelete
  9. PMR ada sorang anak akak yang menanti.

    ReplyDelete
  10. Tahun ni takde adik@adik sedara yg amik pmr. Tu yg tak amik port sgt. Hehe

    ReplyDelete
  11. bersabar ye adik2 yang ambil PMR tu :) mesti berdebar2

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu acik..kita pun pnh rasa perasaan tu kan dulu2..haha

      Delete
  12. Replies
    1. mintak2 dapat result yang diharapkan kan :D

      Delete
  13. Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)
    Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

    https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273
    Terima kasih sudi tolong :)

    Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

    Selalu-selalulah jenguk blog saya dan follow / bloglist untuk tengok update giveaway yang terbaru. Tiada paksaan hihi :)

    King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. ada dua orang anak sedara bunda ambil UPSR, sorang PMR dan sorang SPM tahun ni...

    ReplyDelete
  15. tumpang tanya ada nmpak ank penyu sy dak jln2 sini ek ? kalo nmpak sila suruh dia ek :P hhaha

    ReplyDelete
  16. ramai dah yang tanya2 tarikh ni :3

    ReplyDelete
  17. keluar result pmr tarikh bila hari apa

    ReplyDelete
  18. keluar result pmr hari apa tarikh bila bg taw betul betul

    ReplyDelete
  19. teringat masa ambil pmr..berdebar giler

    ReplyDelete