Monday, November 4, 2013

学園祭(Hari Terbuka Universiti ) 2013

Assalamualaikum wbt..

sejak kebelakangan ni kalau ada yang perasan aku dah makin jarang sikit nak update entry selalu macam dulu-dulu..dan sebab utama tentulah sebab kerja FYP aku dah semakin berlambak-lambak sekarang ni =.="

dan kalau anda perasan entry aku sekarang banyak pasal drama-drama je kan ?? tu maksudnya antara aku busy dengan research atau memang takda sangat benda baru nak diceritakan..dan kalau asyik cerita pasal student life aku rasa korang pun malas nak baca nanti kan ??

Tapi kali ini aku nak bercerita sikit pasal satu event yang baru berlaku pada minggu lepas di universiti aku..dan kalau anda pernah terbaca kat SINI..aku pernah ceritakan yang universiti di jepun memang akan adakan hari terbuka universiti dan event ni aku rasa memang agak grand jugak la kot..

jepun

jepun

jepun

jepun


so macam yang anda boleh lihat kat atas ni banyak jugak la perkara-perkara menarik yang ada masa event ni..ada pertunjukan robot..silap mata..konsert..wrestling..dan macam-macam lagi la..dan tahun ni buat pertama kalinya budak-budak malaysia universiti aku pun ada jugak bukak gerai jual goreng pisang masa event ni..

jepun

tu je kot yang aku rasa boleh share kali ni..jumpa lagi lain kali ye :)

42 comments:

  1. Wahhh bestnyaaa... lain dari yang lain pertunjukkannya... Nak tanya, goreng pisang tu laris tak? hehehe

    ReplyDelete
  2. mesti ramai orang Jepun makan goreng pisang lepas ni ...

    ReplyDelete
  3. xper bro..dahulukan mana yang penting..:)

    ReplyDelete
  4. hihi . elok jugak perkenalkan pisang goreng kat situu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dorang pun pelik je tengok kita goreng pisang :D

      Delete
  5. wahh seronoknya :) heheehehe goreng pisang bagaimana ?? mesti mereka teruja

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. sekali sekala ada aktiviti untuk lepaskan stress :P

      Delete
  7. am also busy with FYP thingy. can't wait for it to be over soon.

    ReplyDelete
  8. Sekarang ni Akmal pun dah jarang blogwalking.. Tak pe..Pelajaran itu lebih penting.. Semoga berjaya.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn risau kak erin..ada masa sy terjah ye kak :)

      Delete
  9. banyaknya event.. pasti seronok kan

    salam ma'al hijrah :)

    ReplyDelete
  10. Nak tengok gambar banyak2. Nak rasa juga kemeriahannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak ambik gmbar sangat..ramai sgt org :P

      Delete
  11. menarik event..a'ah akmal kadang jarang update tak macam dulu huhu tak apa settle kn apa yg perlu dulu :)

    ReplyDelete
  12. wahhhhh bestnya... tumpang tengok dari jauh... huhuhu

    ReplyDelete
  13. salam bro.. walaupun stay jauh goreng pisang tetap dijual. :)
    pertunjukan robot tu mesti bestkan..

    ReplyDelete
  14. kawan penah citer dulu masa dia blajar kat Uk ada aktiviti piknik beramai2. dia buat cekodok je. Tu pon laris abis. Siap dorang tanya resepi lagik.

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Yup mesti si Akmal ni bz ni hehe

      Delete
    2. kalau2 ada aktiviti best konfem sy update ye nanti :P

      Delete
  16. wah..sudah nampak kemeriahannya... :)

    ReplyDelete
  17. untungla belajar dkt jepun...eh, kenapa tak jual lekor sekali? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lekor susah nak cari sumber kat sini ..haha :P

      Delete
  18. berapa hari event ni diadakan? nampak menarik n banyak aktiviti, yang bangganya goreng pisang ada kat jepun hewhew :)
    dahulukan yang penting, blogging bila2 masa boleh buat~~

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. kurang aktiviti best la liza..sejuk sgt dah sini ..nak keluar pun xmampu :(

      Delete