Sunday, August 18, 2013

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 18 Ogos 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

36 comments:

  1. Datang sini dari segmen yang sama. Jemput singgah ENTRY SINI :)

    ReplyDelete
  2. Dari segmen yang sama :) http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  3. melawat awak balik ^^ wah nice blog lah, student oversea rupanya. heh. follow you !

    ReplyDelete
  4. datang lawat dari segmen k.mia^^...done follow sini juga #1234..salam kenal bro..:)

    ReplyDelete
  5. melawat sini juga..cik akak follow 1235 tu...hihi..
    salam kenal dari cik akak :)

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen sama....Selamat Hari Raya

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  7. Membalas kunjungan ^^

    http://hydrangeaslove.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    Btw, AkmaL cantik followers blog awak 'sekarag' -> 1234 :D hihi

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang same...salam kenal...klik iklan kat sineh skalik!!!!heheheeh...

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan & selamat bersegmen....
    http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html
    http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan & selamat bersegmen...
    http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html
    http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  11. Salam incik akmal..Chot dtg balas kunjungan. #1241. Meriah blognya. Biskut je? air kopi takde? hehe

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen yang sama juga :)
    terima kasih kerana sudi singgah blog cik kumbang :)
    feel free to grab the freebies :)

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  13. Balas kunjungan... wah! Jauhnye akak g beraya... sampai jepun! Slmt hair raya

    http://ainblogger.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html?m=1

    ReplyDelete
  14. Dash follow & jemput join contest akak ye..
    http://ainblogger.blogspot.com/2013/08/5years-blogs-birthday-contest.html?m=1

    ReplyDelete
  15. wah segmen seronoknya..
    datang sini terus follow

    ReplyDelete
  16. singgah terbang di sini........dari segmen yang sama
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4_8432.html

    ReplyDelete
  17. singgah dari segmen yang sama..:)

    ReplyDelete
  18. singgah dari segmen mialiana.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html
    jemput singgah ye...SELAMAT BERSEGMEN!!

    ReplyDelete
  19. salam, singgah dr segmen yg sama... gudluck

    ReplyDelete
  20. singgah dan follow sini dari segmen yg sama...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  21. hi, thanks yea, singgah balas kunjungan dari segmen yg sama & dh follow #1258 :)

    http://ourrandomrainbow.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  22. Salam tuan rumah! Datang membalas kunjungan dari segmen yang sama... Follow done! Salam kenal.. Mieza nak buat bloglits lah untuk peserta2 segmen kak mia ni.. Jom support sesama blogger! ^_~ Follower #1259!

    ReplyDelete
  23. Assalammualikum...biskutcelup,

    mselim3 dah follow blog nie k...

    pls: kunjungan balas...

    ReplyDelete
  24. Membalas kunjungan...selamat bersegmen...terima kasih sudi singgah blog saya..
    " SELAMAT HARI RAYA" #1269

    ReplyDelete
  25. Thanks ya sudi singgah Blog Santai..good luck k..

    ReplyDelete
  26. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

    ERAZ datang dari Segmen 12 Jom Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.. Jom Jom Follow & Blogwalking..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  28. Salam...
    Done Follow You...
    http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete