Sunday, September 1, 2013

anugerah blogger terbaik 08


Assalamualaikum wbt..entry kali ni sangat simple dan ringkas je..

masuk hari ni genaplah lebih kurang sebulan sejak aku kembali aktif berblogging ni..dan aku nak beri sedikit penghargaan kepada top 5 blogger yang tak jemu-jemu untuk singgah dan memberi sedikit pandangan kat entry aku walaupun kadang-kadang entry aku mengarut je lebih =.="

so jom kita terjah senarai blogger terbaik sepanjang bulan ogos ni :)

  1. Tetamu Istimewa
  2. Zaza
  3. Cik Itah
  4. Nadya Dyana
  5. Cik JariManis

kepada yang tak tersenarai boleh cuba lagi bulan depan ye :D

nota kaki : list top commentor kat sidebar tu untuk minguan..so senang sikit korg nak muncul kan ^^

32 comments:

  1. lepas ni..kena selalu komen la..baru dpt anugerah..hehe

    ReplyDelete
  2. fuh tahniah kepada pemenang XD hahahaha

    ReplyDelete
  3. Oh, Tetamu Istimewa tersenarai juga ke. Terima kasih.

    ReplyDelete
  4. kembang kempis hidong aku baca..haha...inilah yg aku suka bila blog tu letak widget komen...semnagat gila aku nak dtg mengomen...tq.

    ReplyDelete
  5. pernah tersenarai..tapi da terkeluar. ehehe :P

    ReplyDelete
  6. Hahhahh... Memang terbaek.siap anugerah g. Tahniah kpd pemenang.yg xdpt leh cuba lagi. Bole bha kalo kau.

    ReplyDelete
  7. wahh ~~~ ada anugerah ~~~
    oh, lepas ni kena selalu komen la mcm ni.. >__<

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada mereka :-) So, lepas ni Kak Erin kena komen banyak-banyak lagi lah yer kat blog akmal ni :-) best baca pasal Jepun..

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. sy pon rasa cam kenal je no 2 tu..hee :P

      Delete
  10. harus letak widget mcm tu ni.hehehe

    ReplyDelete
  11. mereka semua mmg rajin orangnya..^^

    ReplyDelete
  12. eh..blog sy pun tersenarai jugak la..owesome ^^

    ReplyDelete
  13. tahniah untuk mereka!!!!hehehhe...

    ReplyDelete
  14. terbaik la cikgu =) mmg rajin dia dtang komen dan beri pendapat..tahniah bt semua..

    ReplyDelete
  15. rasanya entry akmal tak ada pun yang mengarut . . smua bermanfaat . . tahniah utk mereka :D

    ReplyDelete