Thursday, October 10, 2013

Jom tonton : Legal High Season 2 Episode 1

episode 1

Legal High Season 2 Episode 1

genre: comedy,law
released : fall 2013

Assalamualaikum wbt..

Walaupun nampak poster drama ni macam pelik, tapi tolonglah percaya ni cerita lawak..dan tak ada pun adegan-adegan yang tak elok =.="

dan cerita ni antara drama jepun yang dijangka bakal jadi drama panas untuk musim ini..so jangan lepaskan peluang untuk menonton ye.

p/s : nak tengok season 1 ?? boleh tengok kat sini ye >>> Jom Tonton : Legal High Episode 1




Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

--Credit to DramaGo--

38 comments:

  1. sekarang hantu korea . pas ni jadi hantu jepun lak ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah bertahun jadi hantu jepun..haha :D

      Delete
  2. Hoho..
    Cm best je tgk pd poster.
    Jepun lg best dr korea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. korea yang aku layan runningman je..drama2 sume sapu yang jepun..keh3

      Delete
  3. nice sharing bro =) ada lawak mcm citer hana-kimi x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawak tapi tak selawak hanakimi..hanakimi legend kot..huhu :D

      Delete
    2. sokong woo part hanakimi legend!! :)

      Delete
  4. kalau tgk poster pun zaza dah berkenan... mesti nak tgk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti bile dah ada link saya letak ye :D

      Delete
  5. perghh...dok korea jdik suke beno nengok citer korea ek?running man mesti layan habis kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya duduk dekat jepun la iman..tapi tetap layan rm jugak :D

      Delete
  6. nampak menarik.. ada masa akak tengok nanti.. internet malam ni slow lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak..nanti dah ada streaming saya letak kat sini ye :D

      Delete
  7. Bagus ini sharing nya. Terimakasih atas informasinya :)

    ReplyDelete
  8. wahhh nampak cam menarik cerita nie :) jap nak usha2 season 1

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la layan sikit2 masa bosan kan :D

      Delete
  9. drama lawak ek..? huhu...adoi...sally tgh running cite korea baru ni...aishhh...jgn upload cepat2..hahaha

    ReplyDelete
  10. hohohooo... kalau free boleh jugak nak layan citer jepun :D

    ReplyDelete
  11. salam akmal...
    stay sana.....tengok cita sana jela noh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sue..nanti dah balik memang susah dah nak layan cerita2 camni :D

      Delete
  12. hheehe.. dah lama tak tengok cita jepon

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti selalu tgk drama korea je kan :P

      Delete
  13. Ermm nak tanya, tapi soalan ni takde kaitan dengan entri ni la hehe. Kalau Jepun, waktu salji lebat bulan berapa? Hari ke berapa? Thank you xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. bulan 1 dan 2 biasanya ada je salji..tapi tengok tempat jugak..kalau tokyo memang susah la sikit sebab bandar

      Delete
  14. tengok poster dah mcm pelik
    mujur kamu explain. bahahaha

    last tgk cite jepun pun tajuk hero kimura takuya belakon
    tu pun bila tahun ntah :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kimura takuya sampai sekarang femes lagi tau :D

      Delete
  15. Hui x pernah tgk cerita Jepun. *lari* *takut terjebak* hahahaha :p

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. kak kathy boleh la tengok masa lapang nanti :D

      Delete