Friday, October 18, 2013

kisah 4 angka

4



Assalamualaikum..

Ada apa ya dengan angka 4 ?? Bagi sesiapa yang tak perasan ada tab "My Shop" kat atas tu, sebenarnya aku ada buat bisness kecil-kecilan sambil belajar kat jepun ni..lepaslah sekadar nak tambah duit poket sikit kat sini.

dan nak dijadikan cerita, semalam setelah hampir sebulan lebih aku memulakan bisness ni..page Facebook bagi kedai aku ni berjaya mencapai 4 angka like..terima kasih ye kepada semua yang menyokong "Kedai Biskut Original" selama ini..

Tunjukkan sokongan anda di sini : Kedai Biskut Original

ada apa je dengan jumlah like ?? mungkin ada yang rasa jumlah like tidak memberikan apa-apa faedah pun..tapi bagi aku , jumlah like yang banyak secara tidak langsung boleh menunjukkan kepada customer kita bahawa kita menjalankan bisness dengan jujur dan inshaAllah boleh dipercayai..

so lepas ni aku akan cuba target 5 angka pulak..tapi tak tahu bila boleh cecah angka tu..doakan kejayaan aku ye ;)


40 comments:

  1. Gambate akmal san hihi :D

    Dah LIKE dah :)

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya dgn "Kedai Biskut Original". Akak dah like berikan sokongan utk Akmal. :)

    ReplyDelete
  3. semoga akmal sentiasa sukses dlm apa juga bidang yang diceburi

    ReplyDelete
  4. Ganbatte ne!

    Whehe, I thought you were gonna talk about number "4" (yon/shi) in Japan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. idea bagus ni..nanti saya cerita ye :D

      Delete
  5. bagus la. moga dapat target 5 angka.. gud luck :D

    ReplyDelete
  6. semoga akmal berjaya mendapatkan apa yang dihajati...

    ReplyDelete
  7. wah.. zaza doakan akmal juga berjaya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq zaza..semoga kita sama2 berjaya ye :)

      Delete
  8. Wah.. Akmal dah jadi businessman ke?? Tahniah-tahniah.. :-) Tak pa Kak Erin doakan kejayaan Akmal yer.. Rajinnya dia buat business..

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaya dan dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  10. Wah..bukak bisneslah dia. Moga terus maju ke depan.. :)

    ReplyDelete
  11. congrats akmal. semoga terus maju :)

    ReplyDelete